keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Alpen cup!:)

Olimme 17-18.3 kisaamassa Vantaalla Alpen cupissa ja katsomassa muita kisoja. Lauantai aamuna lähdimme klo:6.15 jäähallilta. Bussimatkalla teimme pari mielikuvaa ja juttelimme. Kun saavuimme kisapaikalle katselimme hetken aikaa muiden joukkueiden harkkoja ja sitten rupesimme itsekin lämppäämään. Sitten oli harkan vuoro, harkka meni ihan ok, mutta parannettevaa vielä löytyi. Harkan jälkeen kävimme syömässä hyvää spagettia ja jauheliha kastiketta. Sitten rupesimme tekemään nutturoita ja pistämään meikkejä.Sen jälkeen lähdimme marssiin. Marssin jälkeen katselimme kisoja ja sitten pitikin ruveta jo lämppäämään kisaa varten. Suoritus meni ihan hyvin, mutta oli vielä virheitä/mokiakin. Pisteet olivat aika alhaiset... Sen jälkeen lähdimme junalla hotellille. Hotellilla kävimme syömässä ravintolassa. Melkein kaikki voimistelijat ottivat lehtipihviä ja ranskalaisia:D Sitten menimme huoneisiimme. Illalla juttelimme ja kävimme pesulla. Nukkumaan meno aikaei ollut niin tarkka koska saatiin nukkua aamulla pidempään, koska emme päässet finaaliin asti. Yöllä noin kello kolme tuli palohälytys, telkkari aukesi ja sinne tuli palohälytys ilmoitus. Ihmettelimme mikä se oli ja yritimme sulkea telkkaria, mutta se aukesi aina uudestaa. Hetken päästä siitä telkkariin tuli ilmoitus, että väärä hälytys. Sitten jatkoimme unia. Aamulla kun heräsimme menimme syömään hyvää aamupalaa, sitten pakkasimme tavarat ja lähdimme kisapaikalle. Siellä katselimme taidokasta voimistelua. Sitten lähdimme bussilla kohti kotia. Bussissa oli hauskaa ja menimme kaikkia eri leikkejä Daalioiden kanssa. Sitten saavuimme jäähallille ja kaikkia tultiin hakemaan kotiin:)

7 kommenttia:

 1. Vois olla vähän enemmän kuvii...

  VastaaPoista
 2. Muuten me (Daaliat) oltiin teidän kaa bussissa joten ois kivaa ollu jos oisitte maininnu et mentiin leikkejä daalioiden kaa mut ei se mitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aattelin kans just muokata tota tekstiä sen verran että kerron että oltiin myös teidän kanssa:))

   Poista
 3. onko teillä ollut jo kisakatselmus?

  VastaaPoista
 4. Moi! Onneks meille tultiin sanoon tästä asiattomasta kommentista meidän nimellä. Eli ei oo toi bussimatkaan sotkeutunut "outo tyttö" kukaan meidän joukkueesta. Ei oo kovin kivaa, jos jollain on jotain meitä vastaan niin, että täytyy ruveta meidän nimillä kirjottaan..
  Eli kukaan ei ole meidän joukkueesta tänne kirjoitellut(: (ainakaan joukkueen nimellä)
  ps. sen voisikin ehkä päätellä tuosta ettei ole kirjautunut Daaliat käyttäjälle..

  VastaaPoista
 5. No kyllä oltaisiin silti voitu lisätä tohon teijänkin kaa olosta jne (:

  VastaaPoista