perjantai 2. maaliskuuta 2012

Hiihtoloma! (+video)

Mooii!
Meillä on 26.2-1.3 hiihtolomaa reeneistä. 2.3 on jo reenit Soppeenharjussa. Aika moni taikalaisista oli hiihtolomalla laivalla,elokuvissa,laskettelemassa tai yökylässä, minä(Erika) olin tiistaina  heurekassa serkkujeni kanssa. Sitten 2.3 reeneissä me tehtiin ohjelman osia ja tehtiin koksuja,yksi koksu kuvattiin.Ja tehtiin myös välineillä välinetekniikkää,tehtiin nauhalla,keiloilla,vanteella ja pallolla.

52 kommenttia:

 1. Tosi hieno ohjelma!!!:):)
  Saatte varmaan kaikista kisiosta 1 kategorian:):):)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuossa sarjassa anneta kategorioita vaan pisteet. FAIL.

   Poista
 2. hieno ohjelma! :)
  mut eks käsilläkävely oo ohjelmassa kiellettyä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kiellettyä. Se on vaan yli 14-vuotiaiden sarjassa. Kiellettyjä liikkeitä ovat mm. voltit ja nostot (pienimmillä)

   Poista
 3. Nyt kaikille muille kuin Taikalaisille kysymys:
  Löydättekö ohjelmasta tipu-teeman? Ja jos löydätte niin miten se näkyy ohjelmassa? Kiitos kaikille vastauksille.

  VastaaPoista
 4. Vaikka tiesin teemanne etukäteen, huomasin tiputeeman varsinkin käsiliikkeistä ja muusta liikekielestä. ;) Tsemppiä treenaamiseen!

  VastaaPoista
 5. Vau upee ohjelma :OO! Ja tosi hyvässä kunnossa :) Kilpailen teidänkaa samassa sarjassa ja te tuutte kyl voittaa meidät :D:D

  VastaaPoista
 6. Päänpyöritykset ja käsien liikkeet :)

  VastaaPoista
 7. eiks teit nolota men tollasel ohjelmalla 12-14 sarjaan?:D:D

  VastaaPoista
 8. no mua ainakin hävettää teidän puolesta :D

  ja yks anonyymi sano että menisitte kaikissa kisoissa 1 kategoriaan. joo no ainakaan tolla suorituksella pääsis tuskin edes 2 kategoriaan.. mitä se nyt on että yks tyttö tekee edessä pystyvaakan vaakatasossa :D oon nähnyt teiltä kyllä paljon parempaa!! kannattaako laittaa hieman keskeneräistä/kaikki ei tee täysillä (syynä joku vamma) videoo vielä näin aikaisin nettiin kaikkien nähtäväksi. tietysti se on teidän oma valinta millon paljastatte ohjelmanne mutta netistä sen voi kuitenkin nähdä _kuka tahansa_

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! mulla on vamma takareidessä/istuinkyhmyssä ja en edes pääse kisoihin sen takia mun pystyvaaka on noin huono!:O

   Poista
  2. ja miks meitä hävettäis mennä kisaa tolla ohjelmalla!?:D

   t:yks taikalainen

   Poista
 9. Must tää ohjelma on hieno=) mut eiks käsilläseisonta oo kiellettyä??:))

  VastaaPoista
 10. Moikka!

  Käsilläseisonta on kielletty yli 14-vuotiaiden sarjoissa, mutta nuoremmilla se on akrobatialiike. Ei siis pelkästään sallittu vaan siitä saa myös pisteitä tekniseen arvoon (tai siis saisi, jos koko joukkue tekisi).

  Taika ei varmasti ole sen enempää ykkösessä kun missään muussakaan kategoriassa, koska 12-14-sarjassa saa tänä keväänä joka kisasta pisteet eikä kategorioita.

  Teemasta ollaan itsekin sitä mieltä, että on ehkä pikkuisen kyseenalainen tuonne 12-14-vuotiaitten sarjaan :) Mutta yritetään tosissamme saada siitä toimiva ja ehkä tää vois olla jotain vähän erilaista muitten joukossa. Pitää uskaltaa ottaa riskejäkin, jos haluaa tehdä jotain mieleenpainuvaa. Sen näkee sitten kauden jälkeen, että muistellaanko me tätä tipuohjelmaa nolona vai hienona ohjelmana. Harkoissa ainakin on ollut hauskaa!

  Itse olen sitä mieltä, että keskeneräisiäkin ohjelmia on mielenkiintoista katsoa. Voi vaikka saada tsemppiä kannustavasta palautteesta (kiitokset sellaista antaneille!) tai vaikka hyödyllisiä muutos- ja korjausehdotuksia. Ja tämmöisille uteliaille luonteille, jollainen itse olen, on aina kivaa, kun näkee tai kuulee muitten ohjelmista ja treenaamisesta. Ja jos taas haluaa säilyttää yllätyksen kisoihin asti niin sitten ei tietenkään kannata katsoa ohjelmaa etukäteen. Me itse tykätään enemmän avoimesta kuin salaisesta linjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa avoimuus !
   Mukava katsella reenejäkin :)
   Sitähän se voimistelijoiden suurin aika on.

   Poista
 11. Oli tosi hieno jo tässä vaiheessa! Ja musta on kivaa että todella erilainen teema kuin yleensä 12-14 sarjassa on!:D

  VastaaPoista
 12. Kateeellisten puhetta tollanen..

  Mä ainakin ootan taian esitystä tosi paljon eikä mua nolota niiden puolesta! Oon ihan varma et tuutte olee mitalleilla nyt tänä vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sori vaa mut en kyl oo kateelline ku en tykkää teemasta mut jokasen oma asia tykkääkö vai ei:)

   Poista
 13. Onks ne kokonaiset siis ohjelman meneminen?? Vai mitä ne on??..

  Anteeks, oon vähän tyhmä :")

  VastaaPoista
 14. Aika kiva ohjelma ::) liikkeet on tosi hienoja;)) ohjelma kuitenkin varmaan viellä siisteytyy kisoja kohden...

  VastaaPoista
 15. joo ne kokonaiset on että mennään ohjelma läpi kokonaan:) <3 monta kertaa:)

  VastaaPoista
 16. teidän hypyt on aika laiskan näkösiä.

  VastaaPoista
 17. mun mielestä noi hypyt on just ihania!! <3 :)

  VastaaPoista
 18. Kaikilla on oikeus sanoo mielipiteensä mutta ei tarvi silti ketään alkaa haukkua. En tarkota et ois haukuttukkaan, mut tulevaisuutta ajatellen

  VastaaPoista
 19. Teidän ohjelma on aivan ihastuttavan mahtava!!<3 Spagusarja on tosi kekseliäs ja rakastuin tuohon sivutasapainon jälkeiseen vartalosarjaan! Olette vielä pieniä tyttöjä joten teema sopii hyvin ja ohjelma on raikas, ja nyt jo todella siisti. Tsemppiä harkkoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oonko vaan tyhmä, vai miks en ees nää tossa ohjelmassa koko sivutasapainoo.... kellistys kyllä löytyy, mut eihän se oo sama asia....::)))) tsemppiä treenaukseen! :::)

   Poista
  2. no juuri sitä tarkoitin....ANTEEKSI!!!!!

   Poista
  3. juuuu ei se siis mitään aattelin vaan et oonko ihan sokee ::D

   Poista
 20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 21. Hmm.. oli ihan hyvä ohjelma, mut ei mun mielestä viä kannatta miettiä ketkä on palkinnoilla ja ketkä taikahan on vasta nyt ekaa kautta 12-14 mestiksessä ja pääkaupunkiseudulta + myös muualta tulee jo kauemmin sarjassa olleita ja hieman parempia joukkueita :)

  VastaaPoista
 22. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 23. ^Niin siis tarkotan että voi taika tulevaisuudessa pärjätä kun toiset joukkueet siirtyy taas ylempään sarjaan...

  VastaaPoista
 24. Sori, mun sisko sekoilee tolla käyttäjällä anteeks!!! ei mulla mitään asiaa... t. emppa

  VastaaPoista
 25. Teijän teema näkyy hyvin=D ja se käsilläseisonta juttu oli hieno:) jaajaa must teijän kivoimmat ohjelmat oli: se peppi pitkätossu ja se pallo ohjelma mis teil on valkoset hameet ja se pehronen siinä(vai mikä eläin siin oikee on:))

  VastaaPoista
 26. Toi eka askelikko (siis toi kukkohommeli) on tosi kiva ! ja uskon että jos ette tällä niin ainaski seuraavalla kauella 12-14 sarjas tuutte pärjään tosi hyvin ! ;)

  VastaaPoista
 27. hei mulla olis kysymys tälle tytölle kellä on tää takareisi/istuinkyhmyvamma, eli millasta hoitoo/hoitokeinoja oot saanu siihen? :) Mä meinaan luulen, että mulla on toi sama eikä siihen oo oikeen löytyny sellasta hyvää parannuskeinoo. Itseasiassa se on jo melkein parantunu mutta yhdellä mun joukkuelaisella on se sama niin myös siks kyselen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä oon vaan vahvistanu niitä takareisi/pylly lihaksia:) sillä se paranee:D mulla on vielä kipee mutta se on parantunut aika paljon ja mun toisella joukkuekaverillakin on ollut se ja on edelleen vielä ihan vähän:) ja sitten kun se alkaa jo vähän parantua niin kannattaa silti olla tekemättä ja sitten vähitellen venyttää spagua ja muita missä se sattuu:) (: kyllä paranee! :) t.nepa;) mutta antakaa parantua kauan älkää tehkö äkillisiä venytyksiä:)

   Poista
  2. okei, kiitos! :)

   Poista
 28. hei muutes, kun ton pysty vaaán jälkeen tolla yhellä on soolo, nii onks se Venla vai kuka?? :-)

  VastaaPoista
 29. Venla se on :) T. Taikalainen

  VastaaPoista
 30. Miks toi yks ei tee Noita kaikkii ja kuka se on???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nea ei voi tehdä kaikkea koska sillä on takareidessä/istuinkyhmyssä vamma ja se on juuri parantumassa niin se ei saa tehdä kaikkea, että parantuisi kunnolla ja pääsisi hyvin reenaamaan:)t:taikalainen:)

   Poista
  2. Ok toivottavasti pääsee kisaamaan!!:)

   Poista
 31. Teillä on todella hieno ohjelma! :)
  Ja toi teidän ohjelman teema näkyy tossa ohjelmassa tosi hyvin! :D
  Tsemppiä kisoihin! :)

  T: yksi tyttö Ylöjärven iskusta

  VastaaPoista
 32. Miten notkeet takareidet teillä on tai siis saaks kaikki navan polviin/reisiin kiinni eteentaivutukses maassa ?? :-D

  VastaaPoista
 33. kiva ohjelma! ja kun luin noita kommentteja aloin miettimään että onko kaikki anonyymit edes voimistelijoita kun tulevat pätemään tuolla tavalla..
  mutta minun mielestä teema on hauska ja erilainen ja te taikalaiset saatte olla ylpeitä siitä että teillä on erilainen teema kuin muilla, itse ainakin olisin (:
  mutta te olette hyvä ja yhtenäinen joukkue (:
  pidän joukkueestanne tosi paljon (:
  olette notkeita ja ilmaisette hyvin (:
  jatkakaa samaan malliin <3
  terkuin. yksi voimistelija VaaKusta <3 (:

  VastaaPoista
 34. Tää on mun mielestä kiva ohjelma. Ja en tajuu kui jotku kirjottaa et niit nolottais teijä puolest? mitä välii millannee teema jollakin on. Ja on hienoa kun on välillä jotain uutta/eillaista. Mun mielestä teijän teema on kiva. Ja mitä väliä sillä on jos julkasee kesken eäsen ohjelman.????

  VastaaPoista