sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Joukkueilta :))

Moi!!

Eilen (20.10) meillä oli joukkueilta jossa oli myös vanhat voimistelijat eli Iitu, Siiri, Helmi ja Venla. Me oltiin Sonjalla yötä ja tultiin sitten sieltä tänään yhdessä reeneihin. Meillä oli ihan sika kivaa. Me pompittiin rampalla, tehtiin pizzoja, oltiin myöhään ulkona ja tietysti riehuttiin. Oli myös kiva nähdä vanhoja Taikalaisia.  (kuvia tulee myöhemmin)

Tänään meillä oli 6 tunnin reenit moision koulun lukiolla joissa hioimme ohjelmaa. Aluksi lämmittelimme nopeasti ja sitten esitimme Lumelle ja ne esitti meille. Kohta kun Lumi lähti me aloimme  tekemään muutoksia ohjelmaan. Me tehtiin myös koksuja. Noin puolessa välin reenejä haimme Subit. Sillä aikaa kun söimme meijän valmentaja suunnitteli Emmille meijän kisameikkejä. Kun oli syöty aloimme taas tehdä koksuja. :))))

Ai nii ja meijän uudet reenitopit tulevat huomenna...... :DDDDD <3<3<3

Ps.  Siä Sonjalla oli semmone pehmolelu jonka nimi oli Rontti. Se löyty milloin mistäkin joskus Sonjan yöpuvusta ja useasti mun (Miisan) tyynyn alta. Lopulta mä piilotin sen Iitun kassiin ja en tiedä onko se viäkä huomannu sitä.

5 kommenttia:

 1. Ketä teijän joukkueessa nyt on ja kisaako kaikki:) onko iitu ja helmi siis lopettanut vai siirtynyt jonohkin? Olisi kiva tietää:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iitu lopetti ja Helmi vaihto joukkuetta....

   Poista
 2. XD!!Miisa repesin ihan sika pahasti kun näin Rontin ku aloin purkaan reppua XDXD sonja saa sen tänää. Avaa sun puhelin niin siel on kuva :)))) T. Iitu

  VastaaPoista
 3. Taika: SikSak on haastanut teidät blogissaan :))))))

  VastaaPoista
 4. ӏt is easy in my view to get а сommon
  e-cig anԁ ԁeсiԁe they arеn't for you with out researching and trying different items. I started together with E-Lites and they are okay but not fantastic. I found them hard to draw/drag on and you had to change the way you smoke to get a satisfying puff regarding smoke. Anyway this isn't a revieω of E-Lites іts lookіng at the GreenSmoke so noω goes:


  Check out my webpage: Http://Www.Hand-Dyedfibers.Com

  VastaaPoista