sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Taika-olympialaiset

Perjantaina meillä oli Taika-olympialaiset. Olimme keksineet lajit jo etukäteen parien kanssa. Meille oltiin varattu 2 tuntia olympialaisiin.:)

Ensimmäinen laji oli tulitikun heitto! Sitä pelattiitn kolmella joukkueella ja jokaisella joukkueella oli yksi tulitikku. Kun peli alkoi niin jokainen vuorollaan heitti tikkua. Lotan, Iidan, Jassun ja Emmin joukkue voitti ekan lajin;)

Toka laji oli pussi juoksu. oli taas kolme joukkuetta. Pussiin piti laittaa jalat ja pussista piti pitää kiinni, jos pussiin tuli reikä joukkue olisi hävinnyt, mutta onneksi kenenkään pussiin ei tullut reikää:D Tämän lajin taisivat voittaa Iida, Miisa, Sofia ja Iisa.


maaliin tulossa. Miisan joukkuevoitti!:D
Kolmas laji oli koppi peliä. Lajissa oli parit. toisella oli kippo ja toisella oli muna. Se kellä oli muna niin hänen piti heittää muna toisen kippoon ja toinen kellä oli kippo ei saanut auttaa käsillä. Kun oli saanut munan heitettyä kippoon niin piti saada vielä toistekkin päin, oli 5 min aikaa. Laji oli haastava! Iitu ja Jassu voittivat tämän lajin.
Jassu ja Iitu (lajin voittajat) :D
Seuraavaksi oli vuorossa Pupupöksyssä. Pupupöksyssä laji oli todella hauska meinaan siinä piti ängetä niin monta vaahtokarkkia suuhun, että pystyi silti vielä sanomaan selvästi sanan "pupupöksyssä". Lajin voitti Emmi. Emmi taisi saada 7 vaahtokarkkia :DD
Sitten oli hauska laji. Oli piiri ja jokaisella yksi keila jalkojen välissä. Pelissä oli kaksi palloa. Ideana oli kaataa toisten keilat ja keilaa ei saanut suojata kuin jaloilla siten, että jalat pysyivät maassa ja polvia liikuteltiin.

Jälleen oli taas haastava laji! Laji oli sellainen, että keila piti olla jalkojen välissä, mutta silti kädessä ja piti saada vietyä ilmapallo kaverille. oli kolme joukkuetta. Lajin voitti Iitu, Iida, Sofia ja Emmi.Seuraavaksi oli vuorossa pukkipyörintä. Oli kaksi joukkuetta. Eli lajissa aluksi kuului pyöriä 10 kierrosta, sitten tehdä kolme kärrynpyörää, sitten mennä tuolin alta ja päältä ja juosta toiseen päähän ja sitten piti juosta tuolien päältä ja lopuksi taas kolme kärrynpyörää. Lajin voitti Miisa, Venla, Nepa, Sonja ja Erkku.

Vikassa lajissa piti ajatella. Oli parit. Iisa ja Venla sanoivat esim. "kolme kättä, kaksi jalkaa ja yksi pää", sitten piti nopeasti tehdä asento, jossa oli kolme kättä, kaksi jalkaa ja yksi pää maassa. Nopein sai pisteen!
Erkun ja Sonjan jännä asento:D
Kun salivuoromme loppui menimme valkku Lotalle syömään ja katselemaan videoita. Söimme kasviskeittoa ja patonkia, oli hyvää! kun olimme syöneet syötiin herkkuja ja katseltiin vanhoista kisoista videoita.:) Saimme tietää myös Taika-olympialaisten voittajan! voittajia oli kaksi ja ne olivat Jassu ja Emmi!!:DToisiksi tuli taas kaksi ja ne olivat Sofia ja Iitu!! :D


Teksti: voimistelijat
Kuvat: valkut

24 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :))) Kuinka moni teistä on siirtynyt Team Minetteihin? Siirtyykö joku Team Mineteistä teihin? ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli meistä siirtyi vain Venla! :) ja Team Mineteistä ei siirry ketään Taikaan. Emmi ja Miisa reenaavat Minettien kanssa useimmin kuin muu taika;)

   Poista
 2. Miksi Emmi ja Miisa treenaavat useammin? Harrastavatko he rytmistä? :) Tuliko teihin muita uusia tyttöjä? Jos tuli, olisi kiva saada heistä postaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. emme kans oikein tiedä miksi he reenaavat useimmin ja siis taika ei enään harrasta rytmisiä vaan keskittyy nyt vai joukkuevoimisteluun:)ei ole tullut uusia tyttöjä, mutta innolla otamme vastaan jos olisi tulossa:))

   Poista
 3. Ellut haasto teidät!!

  VastaaPoista
 4. http://teamsafiirit.blogspot.fi/2012/05/kokoonpano-uudistuu.html#comment-form <-- miks jassun kuva on tuolla noitten blogissa? :O

  VastaaPoista
 5. siellä oli myös muiden kuvia jotka eivät olleet heidän omiaan! :o

  VastaaPoista
 6. mikään niistä kuvista ei ollut heidän omiaan! tiedän kaikkien kuvien alkuperän! mutta sinne blogiin ei pysty kommentoimaan ilman käyttäjää ja mulla ei oo semmosta.....

  VastaaPoista
 7. pikkasen ne on tyhmii

  VastaaPoista
 8. tota team safiirit joukkuetta ei kai oo oikeesti ees olemassa ._. ainakaa en oo koskaa kuullu koko joukkueesta ..

  VastaaPoista
 9. tota team safiirit joukkuetta ei kai oo oikeesti ees olemassa ._. ainakaa en oo koskaa kuullu koko joukkueesta ..

  VastaaPoista
 10. joo mietin samaa et onko niitä ees ku en mäkään oo kuullu tommosesta joukkueesta+ei ne edes kerro siellä blogissaan että mistä seurasta ne on eli ei voida olla varmoja onko koko joukkuetta edes olemassa jos he eivät omia kuviaan sinne laita!

  VastaaPoista
 11. miks venla lähti? oli mun idolini♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. idoile idoliis team mineteistä!!-.-

   Poista
  2. onkos joku kateelline siellä kun itelläs ei oo fanii. taidat olla taiasta ja siks kateellinen kun et päässy ite team minetteihin!

   Poista
  3. veikkaan ettei taikalainen kommentoi tänne tollasta ja tuskin ne on kateellisia! Taikalaiset tuskin kommentoi anonyymi nimellä!

   Poista
  4. samaa mieltä :)

   Poista
 12. mist tiiät et venla lähti? O:

  VastaaPoista
 13. MENIKS VENLA TEAM MINETTEIHI?! :)

  VastaaPoista
 14. Ensinnäkin en ole taikalainen vaan yhestä muusta seurasta ja tarkotin että onnea venlalle kun pääsi team minetteihin mutta aattelin ku eiks taikaa oo enää 9 ? ;)

  VastaaPoista
 15. Ja olin siis toi eka vastaaja tohon konmenttiin :)

  VastaaPoista
 16. Siis vastasin tohon : miks venla lähti? Oli mun idoli<3 ni noi kaks edellistä kommaa piti tulla sinne ;) sori mä sekoon!! :(

  VastaaPoista