perjantai 18. toukokuuta 2012

Ylöjärven iskun kevätjuhla 17.5

Heräsimme aamulla varhain koska meillä oli treenit aamulla jo yhdeksältä ja päättyivät puoli 11. Harkat olivat sen takia että näimme ketkä olivat vielä kipeinä,eivätkä esittäneet kevätjuhlassa. Näitä sairaustapauksia oli 2. ;(( ja sonja oli vähän vielä huonovointinen,mutta pystyi jumppaamaan kevätjuhlassa hienosti :)

Treenien jälkeen satoi aivan kaatamalla. Huomasimme että Erkku ja Sofia olivat lähteneet treeneistä kävelemään kohti Subwayta ja olisivat sieltä kävelleet urheilutalolle kevätjuhlaan :D no otimme heidät kyytiin ja he tulivat meille (Siirille) siksi aikaa että subi aukaa 12. Autossa oli tiivis tunnelma :).

Meillä me pelasimme iPadilla ja Erkku teki mulle nutturan,sekä laitoin kaikki tarvittavat valmiiksi,koska olimme päättäneet että menen heidän kanssaan subille :D. No lähdimme Subiin 12. Subi oli onneksi auennut jo :D. otimme ne matkaan kun arvelimme että Urheilutalon ovet olisivat jo auki,no eivätpä olleet kun ne auekaisivat vasta yhdeltä, silloin kun meidän vuorokin alkaisi. No päätimme jäädä syömään siihen urheilutalon eteen ne , kunnes ovet aukeaisivat :)

Muiden oli ohje tulla kello 14 paikalle, koska kevätjuhla alkoi kello 15 ,mutta sai tulla jo 13 jos halusi. Vihdoin pääsimmekin sisään ja rupesimme jo vähän lämppäilemään ja odottelemaan kunnes muita tulisi. Kun kaikki olivat koossa lämppäsimme vielä. Seuraavaksi meillä oli harkkasuoritus, se meni ihan hyvin.

Saimme ohjeeksi ohjata Lotan avuksi pieniä jumppakoululaisia :D. Kevätjuhla ja suoritukset onnistuivat upeasti, vaikkakin pientä sähläystä niiden pikkusten kanssa olikin :). Juhlan jälkeen meistä otettiin vielä pari kuvaa Ylöjärven uutisiin ja Iitua ja Jassua sekä valkkuja haastateltiin myös siihen. Innolla ootetaan että minkälainen juttu lehdessä sitten on. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti