maanantai 16. toukokuuta 2011

Tyttökisa kultaa!

Eilen matkasimme Mäntsälään tyttökisoihin. Lähdimme aamulla  Valottaren kanssa samalla bussilla urheilutalolta klo. 7.30.  Matka sujui mukavasti, vaikka kaikki oli vielä vähäsen unessa.

Heti kisapaikalle päästyämme aloimme laittamaan hiuksiä leteille, mutta se jäi vähän kesken kun piti mennä lämppäämään kisaharkkaa varten. Kisaharkkamme meni ihan ok, mutta parantamisen varaa jäi ( pieniä eriaikaisuuksia). Katsoimme sen läppäriltä ja näytti siltä ihan ok:lta.

Loppuverkan jälkeen laitoimme hiukset kiireisesti leteille, koska ei ehitty laittaa niitä ympyröiksi. Marssi alkoi melkein heti hiusten laiton jälkeen. Vaihdoimme salaman-nopeasti puvun ja legginssit päälle. Ja eiku marssiin!

Marssin jälkeen otimme puvut pois, ja lähdimme syömään. Emme tienneet missä ruokapaikka oli, joten seurasimme edellä menevää joukkuetta ;). Ruokana oli riisiä & kanakastiketta, joka oli ihanaa. Jälkiruuaksi meni kiisseli. Joillekkin ruoka ei maistunut, mutta kiisseli maistui melkein kaikille. Ainakin Miisalle ja Venlalle jotka hakivat vielä lisää.

Ruokailun jälkeen jatkoimme jälleen hiusten laittoa. Meikitkin ehdittiin laittaa + hileet päähän. Sitten Ida tuli sanomaan että on lämpän aika, mutta Sonjalle tuli vähän kiire, koska hiukset eivät olleet valmiit, meikit ja hileetkin olivat laittamatta. Sitten kumminkin päästiin kaikki yhdessä lämppäämään.

Lämpässä menimme ohjelman hyppelyitä, vartaloita, venyteltii ja tehtiin ohjelman tasapainoja. Välissä kävimme katsomassa Valottaren esityksen, joka meni hyvin ja kategoria tulos oli 3 HYVÄ VALOTAR!

Sitten pääsimme kunnon saliin harjottelemaan. Siellä teimme vartalot, jossa meitä komensi Lotta. Sitten pääsimme keskittymistilaan, kaikkia alkoi jännittää hiukan vasta siellä.

Sitten sanottiin: '' Seuraavaksi vuorossa Ylöjärven Isku Taika '' . Juoksimme innoissamme alkuasentoon. Sitten kaikkien katse kääntyi Siiriin, joka laittoi kädet alkuasentoon ja muut matkivat.

Ohjelman loputtua olimme hengästyneitä hyvän suorituksen jälkeen. Menimme suoraan ohjelman jälkeen kisakatsomoon. Valmentajatkin tulivat kehumaan meitä. Sitten sanottiin meidän kategoriamme. Meitä jännitti, kunnes sanottiin 1. Siiri, Sonja ja Erkku innostuivat vähän liikaa kategoriastamme. Saimme kaupanpäälle kaikki boonukset, mikä oli hyvä asia ;). Mutta ilmaisua pitää parantaa Tartoon menneessä.

Taika mitalit kaulassa <3

Juoksimme saliin odottamaan palkintojen jakoa. Jaba ja Aba toivat meille kaikille ruusut palkintojen jakoon. Sitten lähdimme marssimaan matolle. Jokainen vilkutti oman nimensä kohdalla. Jaba ja Aba yrittivät ottaa kuvia, mutta ikinä emme katsoneet kaikki kameraan, kaikilla oli niin tärkeää asiaa kavereille.

Sitten lähdimme hakemaan vaatteitamme lämppätilasta, jossa Emppu, Vepa ja Mipa nolasivat itsensä muitten edessä. Sitten kaikki pakkasivat tavarat kasaan ja puvun pois päältä ja pukivat ulkovaatteet päälle. Melkein kaikki lähtivät ostamaan metrilakua bussimatkalle.


'' Voimia mullon näissä, on paljon sormenpäissä...''

Taika + valkut

Uudet takit :)

Bussimatkamme meni hyvin. Pelasimme Sipen kännykällä, juttelimme ja laulettiin. Kun saavuimme urheilutalolle, kaikki lähtivät omiin autoihin, matkasivat kotiin kannustamaan Suomen Leijonia.

Hyvä Suomi !

7 kommenttia:

 1. Ja onnea myös Mimosalle ja Varieteelle =)

  Terkuin: Taika<3

  VastaaPoista
 2. Hienosti meni Taika!!!<33 Mä voikkaan kans:)

  Terveisin Doro

  VastaaPoista
 3. miten ne nolas teidät ? (:
  ja onnea toodella paljon, olette mitalin arvoisia. !!

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon<3 Me mentiin meidän kisasuorituksen jälkeen hakemaan vaatteita sieltä salista missä harkattiin ja sit se ovi oli lukossa ja me ei tietenkään tiedetty että siellä on ihmisiä ja me huudeltiin sinne kaikkee että tulkaa avaamaan ja kaikkee muuta sellasta sit sieltä yhtäkkiä tuli joku avaamaan oven ja siellä oli hirvee kasa lapsia ja valmentaja harjottelemassa jotain esitystä ja kaikki katto meitä, sit me lähettiin juokseen pois ja Miisa jäi vielä oven taakse piiloon sit me huudettiin että Miisa tuu nyt tänne ja sit se tuli.
  Sit me mentiin toisen oven kautta ihan noloina hakeen vaatteet ja kaikki tuijotti meitä...

  VastaaPoista
 5. Harrastaako teijän joukkueessa joku kuka harrastaa lentopalloa:)?

  T:Natalia

  VastaaPoista